Ľ Trukenbril
Foto

Verzameld en van commentaar voorzien door BrahmAhUM


Verzameld en van commentaar voorzien door BrahmAhUM


†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††(Advertentie)


†††††††††††††††††††††††††††††††††Gratis astrale trukenbril


Nu direkt leverbaar, gratis trukenbril. Telepathische bestelling, snel thuis. Telekinetisch toegezonden. Geen wachttijd. Mooi uitgevoerd, degelijk, onbreekbaar. Neemt weinig plek in, in koffer of jaszak.

Wat is de astrale trukenbril? Het is een nieuwe uitvinding die de nobelprijs verdient. Met deze bril op kunt u altijd de truken zien die door mensen gebruikt worden. Beschouw eens een wereldreligie met deze bril op. Elke dag ontdek je nieuwe truken. Toen ik hem voor het eerst opzetten ontdekte ik de karma-truuk. Ik dacht, er is helemaal geen karma. Karma bestaat niet. Het is een hersenspinsel der mensen. Ik zei: "Huup, huup, huup, karma-truuk, huup, huup." Vorige levens? "Huup, huup, huup, reÔnkarnatie-truuk, huup, huup." Net zo handig als een zonnebril. U gaat er haarscherp mee zien. Kristalhelder beeld. Een soort kristallen bol in brilvorm zeg maar. Richt hem op een politiek systeem en ontdek de politieke truuks. Hou hem altijd bij de hand en gebruik hem veel. Leer de wereld en de mens goed kennen. Doorzie hun truken. Ontdek elke dag iets nieuws. Met deze bril kunt u de dingen zien zoals ze werkelijk zijn. Behoudt uw gezond verstand, houdt uw geest helder. Ik zette net nog even mijn bril op en ontdekte de ik-truuk en zelf-truuk; ik zie dat het ik het kind in de mens is en het zelf de volwassene. Wat is die bril toch handig!


Specifikaties: materiaal: astraal kristalglas, montuur van alchemistisch goud, bezet met dharmadiamanten, Jungiaanse scharniertjes, van binnen afgezet met Freudiaanse kussentjes.


Bestelling: De bril is voor iedereen beschikbaar. Geef telepathisch uw bestelling door. De bril wordt dan direkt verzonden. U kunt direkt beginnen met uw ontdekkingstocht. Ik wens u leerzame avonturen en dat u maar zoveel mogelijk truken ontdekt.


Idee: plaats een bericht en/of bovenstaande advertentie in een forum of nieuwsgroep of blog en vraag mensen hun ervaringen met de astrale trukenbril en nieuw ontdekte truuks door te geven. Leerzaam!:-)

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden


Copyright 2002-2018